Certifikace konzumních brambor v režimu Q RC vstupuje do druhého roku
|
Bramborářství – odborný časopis Českého bramborářského svazu, z.s.
|
11.4.2022
|
|
1/2022
|
články
|
3-4
|
Chromý Zdeněk
|
|
Certifikované versus farmářské osivo
|
Zemědělec
|
28.7.2019
|
Osivo a sadba
|
31/2019
|
články
|
27-28
|
Hakauf Jiří
|
|
Červec Crisicoccus pini – riziko pro pěstování borovic
|
Zahradnictví
|
17.5.2020
|
Ochrana rostlin proti škodlivým organismům
|
5/2020
|
články
|
54
|
Chromý Zdeněk
|
|
Červec Maconellicoccus hirsutus - riziko nejen pro pěstování ibišků
|
Zahradnictví
|
31.7.2020
|
Ochrana rostlin proti škodlivým organismům
|
08/2020
|
články
|
26
|
Chromý Zdeněk
|
|
Červec Ripersiella hibisci – riziko pro pěstování okrasných rostlin
|
KVĚTINÁŘSTVÍ A ŠKOLKAŘSTVÍ
|
16.5.2022
|
|
5/2022
|
články
|
38
|
Chromý Zdeněk
|
|
Česká republika jako první země na světě zavádí mezinárodní označování chmele
|
Chmelařství
|
14.7.2022
|
|
6,7 2022
|
články
|
85-86
|
Chromý Zdeněk
|
|
České chmelařství v přehledech ÚKZÚZ
|
Chmelařská ročenka
|
31.12.2014
|
Trvalé kultury
|
1
|
|
262 - 277
|
Barborka Vladimír
|
|
České chmelařství v přehledech ÚKZÚZ
|
Chmelařská ročenka
|
19.1.2020
|
Odrůdy
|
|
publikace
|
296-313
|
Barborka Vladimír
|
|
České chmelařství v přehledech ÚKZÚZ
|
Chmelařská ročenka 2021
|
|
Trvalé kultury
|
2021
|
články
|
296 - 321
|
Chromý Zdeněk
|
|
České chmelařství v přehledech ÚKZÚZ
|
Chmelařská ročenka 2022
|
21.1.2022
|
Trvalé kultury
|
2022
|
články
|
292 - 317
|
Chromý Zdeněk
|
|